2020’s 4 bedste fodbold blogs, enhver entusiast bør følge

Et stort flertal af os danskere har et eller andet forhold til fodbold. Måske spiller du selv fodbold i fritiden eller måske elsker du blot at se de mange kampe på fjernsynet. Det er jo nemlig altid rart at kunne følge med i de seneste kampe, spillerindkøb og spilanalyse, men desværre kan man ofte sidde tilbage med en tom følelse når man tænder for fjernsynet. Dækningen af al din yndlingsfodbold er nemlig ofte langt fra tilpas dækkende på de almindelige medier. Heldigvis kan du nu få din fodboldtørst stillet ved at følge en god fodbold blog. Her er derfor 4 af de bedste blogs du absolut bør følge i 2020.

Goal.com

Denne første og ikke mindst fremragende fodbold blog er en engelsksproget nyhedsside, der giver dig en bred vifte af fodboldrelateret indhold. På denne blog kan du nemlig finde alt fra de seneste live fodboldnyheder, dagens kampe, gode videoindlæg og ikke mindst masser af tips og anbefalinger til din sportsbetting. Goal.com bør absolut være dit første og sidste valg, når det kommer til de bedste og mest relevante europæiske og internationale fodboldnyheder – der selvfølgelig løbende bliver opdateret i realtid.

Cleats

Cleats fra medievirksomheden Vocal er næste bud på en god fodbold blog. På denne engelsksprogede blog kan du finde velskrevne og informative artikler indenfor alt det der rører sig indenfor fodboldens verden – hvor mange ar artiklerne er skrevet af brugerne selv. Du kan nemlig selv blive en del af debatten på Cleats, idet du lige med det samme opfordres til at indsende alle dine egne tanker, fodboldhistorier og artikler til bloggen. Bliv en del af fodboldsamtalen her.

Tipsbladet.dk

Hvis du har dansk pas, så behøver Tipsbladet nok ikke den helt store introduktion. Tipsbladet har nemlig i årtier været danskernes foretrukne autoritet, når det kommer til at tippe på fodbold. Tipsbladet har selvfølgelig fulgt med tiden og supplerer nu deres fysiske blad med denne fremragende fodbold blog – og selvfølgelig på dansk. Når du besøger denne side, så præsenteres du nu for alt fra live resultater, spiltips til de store gevinster, fodboldnyheder og selvfølgelig også en overskuelig tv-guide med alle dagens/ugens kampe. Derudover kan du oven i købet finde en lang række velskrevne artikler, der alle har fodbolden som absolut omdrejningspunkt. Prøv f.eks. at klikke dig ind på dommerobservatøren Jan Carlsens blogindlæg på tipsbladet.dk, hvor du kan blive langt klogere på de ofte forvirrende fodboldregler.

Mesterbold.dk

Sidst men ikke mindst på denne lille liste, så finder vi den danske fodbold blog Mesterbold.dk, der på mange måder fungerer fuldstændigt som Goal.com. Dog vil du på denne blog finde et betydeligt større fokus på den danske superliga. Ved at besøge mesterbold.dk, så vil du b.la. kunne blive klogere på fodbold ved at læse en af de mange sportsartikler på siden, der dækker alt fra spillerkøb, fodboldstatistikker og endda fodbold som e-sport. Du vil med andre ord være fuldstændigt dækket ind rent fodboldmæssigt ved at følge mesterbold.dk – især når det kommer til sportsbetting og underholdende spots infografikker.