De 4 bedste fitness og sundheds blogs (2020)

Uanset om man kommer fra Tokyo eller København, så er det i dag bestemt ikke vanskeligt at finde en person der dyrker fitness. Faktisk er fitness siden årtusindeskiftet gået hen og blevet et verdensomspændende fænomen, og er på mange måder blevet til en livsstil i sig selv. Hvis du hører til denne gruppe af fitnessglade mennesker, så vil der være mange fordele ved at følge en god fitness og sundheds blog på nettet. dog er det desværre ikke alle blogs der er lige gode. For at hjælpe dig med at skille bukkene fra fårene, så får du her de 4 bedste danske fitness og sundheds blogs på internettet i 2020.

MyProtein.dk

MyProtein.dk er en glimrende fitness og sundheds blog, som du bestemt bør bruge lidt ekstra tid på hvis du interesserer dig blot den mindste smule for sportsernæring. På denne blog kan du nemlig finde alt fra en lang række artikler, der omhandler b.la. fitnesstips, sunde opskrifter til at supplere din træning og ikke mindst hvordan man på den mest effektive måde kan opnå et vægttab. Udover de mange artikler, så er MyProtein også en webshop, hvor du kan finde alt det du behøver til din fitnessrutine til en særdeles fornuftig pris. Uanset om det drejer sig om proteinbarer, kosttilskud, vitaminer eller måske noget lækkert nyt sportstøj til motionscentret, så kan du selvfølgelig finde det hos MyProtein.

Bodylab.dk

Bodylab er en anden fitness og sundheds blog, og vil passe perfekt til folk der ønsker at blive lidt klogere på fitness – og samtidigt finde en lang række kosttilskud og sportsprodukter til en rigtig behagelig pris. På denne blog kan du f.eks. finde en lang række af Bodylabs egne produkter, der oven i købet ofte kan købes til stærkt reducerede priser. Derudover kan du også finde en hel del artikler, der alle har til hensigt at gøre din træning så effektiv som overhovedet muligt. Uanset om du er på udkig efter sunde opskrifter, fitnesstips/øvelser eller et kritisk kig på nogle af de mest populære slankekure, så finder du dette i spandevis hos danske Bodylab.dk.

Fisker Performance

Filosofien hos denne tredje fitness og sundheds blog er ganske enkel. Det handler nemlig her om at give danskerne adgang til den bedste fitness rådgivning på nettet i dag. Dette kan b.la. ses på deres særdeles kompetente rådgivere, der alle står klar til at vejlede de besøgende så de kan opnå en langt mere effektiv træning end tidligere. Deres team er nemlig sammensat af uddannede trænere og ernæringseksperter. Fisker Performance har desuden også en blog og en podcast tilknyttet, der giver dig mulighed for at gå mere i dybden med alle de vigtigste aspekter indenfor fitness.

Sarah Posin

Sidst men ikke mindst, så bør du også tage et nærmere kig på Sarah Posins glimrende fitness og sundheds blog. Udover de mange nyttige fitness- og kosttips, så vil du hos Sarah Posin helt sikkert også få rigtigt meget ud af Sarahs personlige videoblog. De mange underholdende videoer og vlogs giver dig nemlig chancen for at få indsigt i Sarah Posins personlige fitness udvikling, der helt sikker også vil virke motiverende på dig.