Ernæring

5 gode grøntsager til laks
Ernæring

5 gode grøntsager til laks

Laks er en fantastisk spise, og den lettere lyserøde fisk er en populær en af slagsen her i Danmark, hvor du finder laks i alle mulige former og tilberedninger i både køle- og fryseafdelingen i de danske supermarkeder. Men det er nu også rart med grøntsager til laks, og mangler du inspiration, så får du her 5 gode grøntsager til laks, som du kan tilberede derhjemme. (mere…)
Sådan damper man grøntsager (Step-by-step guide)
Ernæring

Sådan damper man grøntsager (Step-by-step guide)

Hvis du godt kan lide at lave mad, kan det være, at du har stillet dig selv spørgsmålet ”hvordan damper man grøntsager?”. Det kan især være, hvis du ikke er så erfaren ud i madlavning, at du har spurgt dig selv, ”hvordan damper man grøntsager?”, eller det kan være, at du bare trænger til ny inspiration til, hvordan grøntsager kan tilberedes, og så kan spørgsmålet ”hvordan damper man grøntsager?” også dukke op. Det er heldigvis en rigtig nem måde at tilberede grøntsager på. Søger du svar på spørgsmålet, ”hvordan damper man grøntsager?”, så får du her en step-by-step guide, så du ikke behøver undre dig længere. (mere…)
Hvor meget C vitamin er der i en citron?
Ernæring

Hvor meget C vitamin er der i en citron?

Har du nogensinde stillet dig selv spørgsmålet ”hvor meget C vitamin er der i en citron?”? Citron er kendt for at være en frugt med meget C vitamin, og C vitamin bruges af kroppen til blandt andet at opretholde et godt immunforsvar samt andre ting. Vil du have svar på spørgsmålet, ”hvor meget C vitamin er der i en citron?”, så kan du blive klogere lige her. (mere…)
Eksotisk frugt: Bliv klogere på 5 eksotiske frugter
Ernæring

Eksotisk frugt: Bliv klogere på 5 eksotiske frugter

Danske æbler og pærer kan være rigtig lækre, men lad os bare være ærlige - de kan også blive lidt kedelige i længden, og derfor er det rart, at der altid er mulighed for at få fat i eksotisk frugt i Danmark. Har du brug for inspiration til noget lækkert eksotisk frugt, eller vil du bare gerne blive klogere på det, så får du her lidt information om 5 slags eksotisk frugt. (mere…)
Hvad er banan godt for?
Ernæring

Hvad er banan godt for?

En hurtig banan som mellemmåltid går du aldrig galt i byen med, og det er dejlig nemt at have en banan med i tasken, når du er på farten. Bananer indeholder alle mulige gode næringsstoffer, som er gode for din krop, og er du nysgerrig på, hvad banan egentlig er godt for, så kan du læse mere om det her. (mere…)
Hvad er forskellen på citron og lime?
Ernæring

Hvad er forskellen på citron og lime?

Citrusfrugter er næsten ikke til at undvære i køkkenet, og to af de mest brugte citrusfrugter i Danmark er citron og lime, som er en fast bestanddel i langt de fleste husholdninger rundt omkring i landet. Men hvad er egentlig forskellen på citron og lime? Du får svaret her. (mere…)
Hvad er forskellen på citron og lemon?
Ernæring

Hvad er forskellen på citron og lemon?

Der findes mange forskellige citrusfrugter, og nogle gange kan det være en udfordring at holde styr på, hvad der er hvad, og hvad forskellen egentlig er på de forskellige. For mange citrusfrugter kan faktisk ligne hinanden, og derfor kan du hurtigt blive forvirret. Vil du være helt skarp på forskellen mellem citron og lemon, så læs med her. (mere…)
Hvad er lime godt for?
Ernæring

Hvad er lime godt for?

Du kender helt sikkert den lille grønne citrusfrugt lime, der længe har været en fast bestanddel på grøntsagshylderne i de danske supermarkeder. Lime kan nemlig bruges til rigtig mange forskellige ting og er måske mest kendt for at være en vigtig ingrediens i drinks som mojito eller som et syrligt indspark i mad som chili con carne eller lignende. Lime har rigtig mange gode egenskaber, og dem kan du blive klogere på lige her. (mere…)
Hvad er en frugt egentlig?
Ernæring

Hvad er en frugt egentlig?

Har du nogensinde tænkt over, hvad en frugt er? De fleste af os kender til frugt generelt og ved, at æbler, pærer, bananer og lignende alle sammen kaldes frugt i daglig tale. Men hvad er en frugt egentlig, og hvordan defineres den? Det får du svaret på lige herunder. (mere…)
Hvorfor bliver frugt brunt?
Ernæring

Hvorfor bliver frugt brunt?

Hvis du har haft frugt liggende i dit hjem på et tidspunkt, så har du sikkert også oplevet, at det på et tidspunkt, hvis det har ligget for længe, er blevet brunt. Men ved du egentlig, hvorfor det bliver brunt? Det får du svaret på lige her. (mere…)