Få julefrokost ud af huset til din firmafest

Er I en flok kolleger, der gerne vil holde julefrokost, men som ikke har mulighed for at lave maden selv? Så kan I overveje at få julefrokost ud af huset. På den måde kan I nemlig få lækker mad uden at skulle stå i køkkenet.

Tapas til julefrokosten

En julefrokost behøver ikke at være en stor, formel affære. I kan sagtens holde en hyggelig frokost med masser af lækker mad uden at det behøver at være alt for dyrt eller besværligt. En julefrokost med tapas er f.eks. en oplagt mulighed for at få lækker mad uden at skulle stå i køkkenet. På den måde kan I nemlig sammensætte jeres egen menu af lækre tapasretter.

Tapasmenu til julefrokosten

Når I bestiller maden udefra til jeres julefrokost, kan I vælge jeres helt egen tapasmenu. På den måde kan I sammensætte en menu, der passer til netop jeres smag og behov. I kan f.eks. vælge at bestille en tapasmenu med lækre fiskeretter, kødfyldte peberfrugter eller lækre oste. På den måde er I sikre på at få en lækker og velsmagende julefrokost.

Bestil julefrokost ud af huset

Hvis I gerne vil holde julefrokost, men ikke har mulighed for at lave maden selv, så kan I overveje at bestille maden udefra. På den måde kan I få lækker mad uden at skulle stå i køkkenet. I kan f.eks. vælge at bestille en tapasmenu med lækre fiskeretter, kødfyldte peberfrugter eller lækre oste. På den måde er I sikre på at få en lækker og velsmagende julefrokost.

Gode vine til menuen

Hvis I ønsker at gøre julefrokosten helt perfekt, så kan I overveje at bestille nogle gode vine til maden. På den måde kan I nemlig få smagen af jul, når I drikker en kølig vin til jeres lækre julemad.

Lækre specialøl

Hvis I gerne vil have noget andet end rødvin, så kan I overveje at bestille nogle lækre specialøl til jeres julefrokost. På den måde kan I nemlig gøre julefrokosten lidt mere festlig. De fåes i forskellige varianter, så I kan f.eks. vælge øl med julekrydderier eller en god øl med fyldig smag.

Noget for enhver smag

Hvis I ikke er så meget til rødvin og specialøl, så kan I overveje at bestille nogle lækre alkoholfrie drikkevarer til jeres julefrokost. På den måde kan I nemlig gøre julefrokosten lidt mere festlig uden at skulle tænke på, at nogle af deltagerne ikke drikker alkohol.