Få renere hud med citron

Citron er på mange måder et vidundermiddel, og både ved at indtage den syrlige frugt eller bruge den på kroppen, kan du opnå gode resultater og forøge dit velvære. Citron kan også bruges til at få en flottere hud, og det kan du få på flere måder. Læs hvordan her.

Få flottere hud ved at drikke vand med citron

En af måderne, du kan bruge citron til at gøre din hud flottere og renere, er ved at drikke vand med citron. Vand med citron er nemlig en god måde både at få væske og indtage flere C-vitaminer. Nogle mener, at C-vitaminer kan holde rynker på afstand og i øvrigt mindske de skader, din hud får af solen. På sigt er det altså en rigtig god idé at indtage en del citron, så du får nok C-vitaminer. Udover at gøre din hud flottere, er C-vitaminer også med til reducere træthed og udmattelse samt styrke dit immunforsvar, så du er klar til at modstå forskellige sygdomme, der måske skulle komme din vej.

Brug citron til peeling og toning af huden

Med ganske få ingredienser kan du lave en effektiv peeling til din hud, og på den måde kan du bruge citron til at få renere hud. Du skal nemlig bare bruge sukker, olivenolie, vand og citronsaft, og så har du et middel, der virkelig kan give din hud masser af glans. Når du bruger denne peeling, får du virkelig renset huden, så du slipper af med alt det uønskede fedt og snavs, som huden kan gemme på.

Vil du have en endnu flottere hud, kan du følge din citronpeeling op med at tone huden, og det kan du også gøre med citron. Her skal du blot bruge citron og vand, og du skal bare påføre blandingen på den del af huden, du gerne vil have, bliver tonet. For at være rigtig god ved din hud, er det vigtigt, at du husker at bruge en god fugtighedscreme efter peeling og toning, for ellers kan du risikere, at din hud bare tørrer ud i stedet for, og du kan ende med et værre resultat, end før du begyndte.

Citron kan også mindske porer i ansigtet

Citron har mange anvendelsesmuligheder, når det kommer til at få renere hud. Udover de nævnte muligheder, kan du også bruge citron til at mindske porer i ansigtet. Du skal egentlig bare blande din egen ansigtsmaske af citron og æggehvider og lade blandingen sidde i 10 minutter. Du renser den af ved at bruge varmt vand. Denne behandling kan du bruge to gange om ugen, og det fungerer allerbedst, hvis du påfører ansigtsmasken efter et bad eller efter at have givet huden damp.

Med alle disse metoder til at bruge citron til at få en flottere hud, er det vigtigt, at du også mærker efter og holder øje med, om du stresser din hud. Oplever du rødme eller svien, så skal du fjerne citronen og eventuelt blande op med mere vand eller andre ingredienser i ansigtsmasken/peelingen/toneren.