Fitness

Top 5 fitness trends 2021
Fitness

Top 5 fitness trends 2021

Fitnessverdenen står ikke stille, og der sker en del i fitness trends 2021. Særligt efter corona, er der mange mennesker i Danmark og resten af verden, der føler, at det er nødvendigt at skrue op for mængden af fitness, og det har også pustet liv i diverse fitness trends 2021. Mangler du inspiration, så får du her top 5 fitness trends 2021. (mere…)
Hvorfor er yoga godt? 5 grunde til at dyrke yoga
Fitness

Hvorfor er yoga godt? 5 grunde til at dyrke yoga

Yoga er en dille, der er kommet for at blive, men hvorfor er yoga godt? Det er der rigtig mange grunde til, og hvis du også er nysgerrig på, hvorfor er yoga godt, fordi du kender andre, der går til det, eller du selv har overvejet det, så giver vi dig her svaret på spørgsmålet, ”hvorfor er yoga godt?”. (mere…)
Crossfit: Hvad er det, hvorfor og hvor tit?
Fitness

Crossfit: Hvad er det, hvorfor og hvor tit?

Sundhed og træning er populær som aldrig før, og nye trends dukker op med jævne mellemrum. Måske du allerede har hørt om crossfit. Crossfit er de seneste år blevet en populær trend indenfor træning og sundhed. Men hvad er crossfit egentligt, og hvorfor er det blevet så populært? Og hvor tit skal man træne crossfit? I artiklen her har vi samlet vores bedste tips til crossfit, så du nemt kan komme i gang. Læs med, og find ud af om crossfit er noget for dig. (mere…)
Hjemmetræning udstyr: 6 must have træningsudstyr til hjemmetræning
Fitness

Hjemmetræning udstyr: 6 must have træningsudstyr til hjemmetræning

Hvis du elsker at træne og samtidigt har lidt ekstra plads derhjemme, så burde du bestemt overveje at lave dit eget lille motionscenter indenfor hjemmets fire vægge. De fleste af os har jo nemlig for det meste rigtigt travlt i hverdagen, og det kan derfor være utroligt fristende at springe turen til motionscentret over – og især hvis det regner og er koldt udenfor. Med dit eget træningsudstyr til hjemmetræning vil denne fristelse nu blive langt mindre, og vil bestemt være alle pengene værd. Hvis du på nuværende tidspunkt føler dig lidt på bar bund med hensyn til hvilket udstyr du egentligt bør anskaffe dig, så er der heldigvis hjælp at hente. For her får du nemlig 6 must have træningsudstyr til din hjemmetræning. (mere…)
De 4 bedste fitness og sundheds blogs (2020)
Fitness

De 4 bedste fitness og sundheds blogs (2020)

Uanset om man kommer fra Tokyo eller København, så er det i dag bestemt ikke vanskeligt at finde en person der dyrker fitness. Faktisk er fitness siden årtusindeskiftet gået hen og blevet et verdensomspændende fænomen, og er på mange måder blevet til en livsstil i sig selv. Hvis du hører til denne gruppe af fitnessglade mennesker, så vil der være mange fordele ved at følge en god fitness og sundheds blog på nettet. dog er det desværre ikke alle blogs der er lige gode. For at hjælpe dig med at skille bukkene fra fårene, så får du her de 4 bedste danske fitness og sundheds blogs på internettet i 2020. (mere…)