Fitness

Crossfit: Hvad er det, hvorfor og hvor tit?
Fitness

Crossfit: Hvad er det, hvorfor og hvor tit?

Sundhed og træning er populær som aldrig før, og nye trends dukker op med jævne mellemrum. Måske du allerede har hørt om crossfit. Crossfit er de seneste år blevet en populær trend indenfor træning og sundhed. Men hvad er crossfit egentligt, og hvorfor er det blevet så populært? Og hvor tit skal man træne crossfit? I artiklen her har vi samlet vores bedste tips til crossfit, så du nemt kan komme i gang. Læs med, og find ud af om crossfit er noget for dig. (mere…)
Hjemmetræning udstyr: 6 must have træningsudstyr til hjemmetræning
Fitness

Hjemmetræning udstyr: 6 must have træningsudstyr til hjemmetræning

Hvis du elsker at træne og samtidigt har lidt ekstra plads derhjemme, så burde du bestemt overveje at lave dit eget lille motionscenter indenfor hjemmets fire vægge. De fleste af os har jo nemlig for det meste rigtigt travlt i hverdagen, og det kan derfor være utroligt fristende at springe turen til motionscentret over – og især hvis det regner og er koldt udenfor. Med dit eget træningsudstyr til hjemmetræning vil denne fristelse nu blive langt mindre, og vil bestemt være alle pengene værd. Hvis du på nuværende tidspunkt føler dig lidt på bar bund med hensyn til hvilket udstyr du egentligt bør anskaffe dig, så er der heldigvis hjælp at hente. For her får du nemlig 6 must have træningsudstyr til din hjemmetræning. (mere…)
De 4 bedste fitness og sundheds blogs (2020)
Fitness

De 4 bedste fitness og sundheds blogs (2020)

Uanset om man kommer fra Tokyo eller København, så er det i dag bestemt ikke vanskeligt at finde en person der dyrker fitness. Faktisk er fitness siden årtusindeskiftet gået hen og blevet et verdensomspændende fænomen, og er på mange måder blevet til en livsstil i sig selv. Hvis du hører til denne gruppe af fitnessglade mennesker, så vil der være mange fordele ved at følge en god fitness og sundheds blog på nettet. dog er det desværre ikke alle blogs der er lige gode. For at hjælpe dig med at skille bukkene fra fårene, så får du her de 4 bedste danske fitness og sundheds blogs på internettet i 2020. (mere…)