Giv actionfyldte oplevelser til manden der har alt

Hvad kan man give til manden, som har alt? Eller som måske ikke engang ønsker sig noget? Den er altid svær at tackle, og ligeledes er det svært at komme på forslag, som i sidste ende kan være den perfekte gave. Men du vil stadig gerne give ham en gave, han sent vil glemme, og se glæden i hans øjne. Vi har (måske) nogle løsninger på problemet! Du kan her læse med og blive klogere på tre actionfyldte oplevelser til vands, til lands og i luften, som du kan give manden, der har alt.

Helikoptertur hen over det danske land

Der er mange gode og actionfyldte oplevelser, man kan give til en mand, hvilket ikke gør arbejdet nemmere med at finde en gave. Men et forslag kunne alligevel være en helikoptertur. En tur, en vaskeægte mand sent vil glemme, og som vil få adrenalinen til at pumpe af spænding og glæde.

Med et bredt udvalg af helikopterture rundt om i landet, kan du flyve hen over nogle af de flotteste områder i Danmark og se det smukke, danske land fra en helt ny og storslået vinkel. Det kunne være en helikoptertur ved Vesterhavet for at se de brusende bølger og de smukke klitter. Eller det kunne være en tur hen over Københavns gader for at se Kastellet, Tivoli, Operaen, Amalienborg Slot, og meget andet.

Tag i Escape Room og løs storslåede mysterier

Hvis ikke tanken om højder og helikopterture er noget, som din kæreste eller ægtemand bryder sig om, kan du tage ham med på et hjernevridende mysterie i Escape Room. Prøv sammen at løse de logisk udfordrende, men sjove mysterier, som lægger op til at bruge hjernen på en anden måde og gøre brug af teambuilding for at løse mysterierne.

Tag til København i Escape Room og løs mysteriet om Da Vinci for at beskytte Den Hellige Gral. Tag til Aarhus i Escape Room og løs mysteriet om det store diamantkup, før politiet når frem. Eller tag til København i Escape Room og løs mysteriet for at redde menneskeheden mod uro og kaotiske tilstande. Med mange forskellige Escape Rooms rundt om i landet er der noget for enhver smag.

En uforglemmelig naturoplevelse og undervandsjagt

Glem alt om fiskegrejet og fiskemadding derhjemme. Hop i en dykkerdragt med tilhørende harpun og dykkermaske, og dyk ned på undervandsjagt under havoverfladen. Tag afsted sammen og fang jeres egne fisk med harpun og de bare næver. En uforglemmelig naturoplevelse, hvor I kommer helt tæt på det undersøiske dyreliv af fiskearter, og samtidig får en undervandsjagt I sent vil glemme.

Undervandsjagt er en sjov, fed og unik oplevelse, som kan opleves flere steder i landet, hvor du kan lære at blive en haj til at jage under vand. En ny måde, som gør spisningen af fisken ved middagsbordet sjovere og interessant.