Julen kommer: Et par madlavningsidéer

Det er den tid på året igen! Tiden, hvor familier overalt mødes for at fejre højtiden. Og hvad ville en fest være uden mad? Julen er en tid for familie, venner og selvfølgelig fest! Hvis du leder efter ideer til, hvad du skal lave mad til din traditionelle julefrokost, skal du ikke lede længere. Her er et par ideer til at komme i gang.

Hovedretsideer

Roastbeef er altid en klassisk mulighed til julefrokosten. En god steg med alt tilbehør vil helt sikkert glæde selv den mest kræsne spisende. Hvis oksekød ikke er din ting, er der dog masser af andre muligheder. Kalkun, skinke, lam og kylling er alle lækre valg til din hovedret. Bare sørg for at tilberede det til perfektion!

Idéer til tilbehør

Ligegyldigt hvad du vælger til din hovedret, skal du have nogle lækre sider til at gå med til det. Nogle traditionelle favoritter inkluderer kartoffelmos, ristede grøntsager, fyld, tranebærsauce og grønne bønner. Men føl ikke, at du skal holde fast i traditionen, hvis det ikke er din ting. Vær kreativ og bland det sammen! Prøv noget nyt i år og se, hvordan det går med din familie og venner.

Dessertidéer

Julen ville ikke være komplet uden lidt sødt. Frugtkage, honningkager, græskartærte – listen bliver ved og ved. Uanset hvad du foretrækker, er der helt sikkert en dessert, der vil tilfredsstille alles søde tand. Og hvis du virkelig føler dig festlig, hvorfor så ikke prøve at lave noget hjemmelavet slik eller kage? Dine kære vil helt sikkert sætte pris på indsatsen!

Bestil takeaway og gør det sjovt!

Noget af det bedste ved julen er at tilbringe tid med familie og venner. Men nogle gange kan det være stressende at lave et stort måltid. Hvis du mangler tid eller bare ikke har lyst til at lave mad, hvorfor så ikke bestille takeaway? Kinesisk, indisk, thailandsk … der er så mange lækre muligheder at vælge imellem. Og det er en fantastisk måde at prøve noget nyt på! Derudover vil det frigøre noget tid, så du rent faktisk kan nyde feriesæsonen.

 

Julen er en tid for familie, venner…og mad! Masser og masser af mad. Hvis du har til opgave at tilberede familiens måltid i år og ikke er sikker på, hvor du skal begynde, så frygt aldrig! Vi har givet dig nogle ideer til hovedretter, tilbehør og desserter, der helt sikkert vil glæde selv de kræsne spisende. Så kom i køkkenet (eller klik her og se, hvad der er på menuen) og begynd at lave noget særligt til dine kære!