Top 5 fitness trends 2021

Fitnessverdenen står ikke stille, og der sker en del i fitness trends 2021. Særligt efter corona, er der mange mennesker i Danmark og resten af verden, der føler, at det er nødvendigt at skrue op for mængden af fitness, og det har også pustet liv i diverse fitness trends 2021. Mangler du inspiration, så får du her top 5 fitness trends 2021.

1. Padel tennis

Padel tennis er en af de helt store fitness trends 2021, og det har i nogle år været betragtet som den hurtigst voksende sport på verdensplan. Også i Danmark er padel tennis blevet nok den største af de mange fitness trends 2021, og mange steder i landet åbner centre, hvor det er muligt at spille sporten, der er et kryds mellem tennis og squash. Padel tennis spilles af 4 personer, og det er et spil med fart, men som alle kan være med til.

2. Hjemmetræning

En anden af de store fitness trends 2021 er hjemmetræning. Mange mennesker har fået øjnene op for, at det er muligt at træne på sit eget stuegulv, og i en lang periode i 2021 havde mange fitnessbutikker udsolgt eller i hvert fald næsten udsolgt af vægtstænger og andet fitnessudstyr. Om hjemmetræning er en af de fitness trends 2021, der er kommet for at blive, er ikke til at sige, men corona har i hvert fald gjort, at de fleste nu er opmærksomme på, at du kan holde dig fit uden at gå i fitnesscenter.

3. Gåture

Gåture i naturen er en lise for sjælen, og måske netop derfor er gåture også havnet på en top 5 over fitness trends 2021. Danskere går ture som aldrig før, og der er kamp om de gode vandreruter rundt om i landet. Mange steder er der også lavet fællesskaber, hvor du kan gå ture sammen med andre, og ved idrætsorganisationerne DIF og DGI’s samarbejde Bevæg dig for livet kan du faktisk blive Gå-vært eller gå med på ture arrangeret af andre Gå-værter, så du kan gå ture sammen med andre, der også nyder tiden i naturen.

4. Yoga

Endnu en af de fitness trends 2021, der handler om fordybelse og ro, er yoga, der under corona også er blevet et hit (igen). Yoga har i Danmark været populært i mange år, og yoga har da også rigtig mange fordele, som for eksempel at det kan nedsætte stress, øge kroppens fleksibilitet, balance og styrke, forbedre din vejrtrækning samt meget mere.

5. Jumping fitness

På femtepladsen over fitness trends 2021 finder vi jumping fitness, der er en form for fitness, hvor hver deltager har sin egen lille trampolin, og så viser en instruktør de øvelser, der skal laves i løbet af timen. Jumping fitness har højt tempo, og det giver sved på panden, for du står ikke stille. Mange idrætsforeninger har jumping fitness på programmet, og i flere fitnesscentre er det også muligt at afprøve denne nyere form for fitness, hvis du har lyst til at hoppe i trampolin.